Glprn4 Baştan sona hep aşırı stresli geçti eşimin sayesinde bebeğime üzülüyorum bisi olur mu diye ayakta duracak halim olmadığı günler çok oldu bebeğim umarım etkilenmez 17 gün kaldı doğuma hala stres üzüntü kavga
asil15 Glprn4 hiç bir şey bebeğin ve senden önemli değil bir süre duyma görme.Allahin izniyle hiç bir şey olmaz
ebruscan Allah yardımcınız olsun ve dirayet versin. Neler yaşadınız bilemiyorum ama stres hepimizin hayatında az çok maalesef ki var. Bazen çevresel faktörler bazen kendimiz stres yaratıyoruz. Size tavsiyem değiştirme gücünüz olmayan şeyleri kafaya takmamanız. Eğer bir şeyler sizinle ilgili değilse sizin elinizde değilse ya da çabanıza rağmen değişen bir şey yoksa kendinizi daha da yıpratmayın. Hiçkimse ve hiçbir şey için. Bizi strese sokan en yakınlarımız bile olsa siz bir annesiniz. Ve bebeğiniz iyilik halini en iyi siz sağlayabilirsiniz. Ve üzgünüm ki anneler olarak sorumluluk da en çok bizde. Annelik henüz bebiş karnınızdayken başlıyor ve bize muhtaç bizden etkilenen bir minik o. Stresten olabildiğince kaçın. Fiziksel olarak kaçamıyorsanız zihinsel olarak kaçın. Yani bebeğininizi düşünün farklı şeyler düşünün. Güzel şeyleri düşünün. Umarım en kısa sürede huzurlu bir ruh haliniz olur 🙏🏻
Glprn4 ebruscan sürekli istemediğim şeyler oluyor evimde duramıyorum bağırma çağırma ailesine gitme derdinde
Prettymommy papatyakokulugece ben de bunu yazacaktım stresli hamileliklerde çocuk doğduğunda hep ağlıyo huysuz ve uykusuz oluyo en azından bunu düşünerek takmamaya çalışın
papatyakokulugece Glprn4 bende çok stres yaptım sinir yaptım huysuz memnuniyetsiz ve her halta bağırıp zırlayn bir çocuk oldu 😂
LisaveEdizinAnnesi Ah bende. Öyle maddi sıkıntıda olduğumuz bir döneme denk geldi ki bebeğim, dolayısıyla eşimde çok stresli ve bana da yansıtıyor. Bende isterdim karnımı severek neşeyle 9 ay geçireyim ama maalesef olmadı