halitefe bende isterdim şimdi gitmeyi ama maalesef bulunduğum yerde perinatoloji doktoru bulamadık. Bulduğumuz kadın doğum doktoru bir tedavi uyguluyor bakalım belki bir hamilelik olabilir. bir ay içinde yaşadığım yere döneceğim o zaman daha rahat olabilirim. Şu an doktordan da memnunum aslında yakından ilgileniyor bir hamilelik olması durumunda iğne başlayacağını söyledi bir de önlem amaçlı şimdi kullanmam için kan sulandırıcı hap verdi aslında bir sorun gözükmüyor şu an sadece folik asit kafamı karıştırdı onu da yarın gittiğimde değiştirmek istediğimi söyleyeceğim bakalım gerisi artık nasip bu ay olmazsa zaten yapılması gereken tahliller var onları yaptıracağım tek sorunum yaşadığım yerde ilgili bir doktor bulmak.
Daha önce özelde bir doktor buldum ticarethaneye çevirmiş paraya çevirebileceği her şeyi yapmak istiyor. tıp eğitimi aldık sanki sürekli tıp diliyle konuşuyor anlayana kadar göbeğim çatladı tedavi uygulamak yerine sadece amh değerine bakarak tüp bebek dedi falanca yerde doktor var ona git dedi. Perinatoloji için devlet hastanesine gittim orası zaten kasaphane gibi gireni yatırıp muayene edip detay konuşamadan çıkarıyorlar dışarı bir şey diyecek olsan dışarda çok hasta var vaktim yok diyor şaştım kaldım Allah hepimizin yardımcısı olsun