Sementa63 İlk çocuğumda 14 haftalıkken hissettim çok hareketli olduğundan erken hissetmiştim. Şimdi ikinciye hamileyim ikinci gebelikte erken hissediliyormuş tecrübeden dolayı 12 haftalık bitmek üzere bazen hafif kıpırtı gibi bişey oluyor emin olamadım tahmini ne zaman hissediliyor
SuEr_Tu1512 Sementa63 İlkini kaçıncı haftada hissettiğimi hiç hatırlamıyorum🥹 Şuan ikinciye hamileyim bende 16.haftada pıt pıt şeklinde hissettmiştim, 18.haftada çok net hissettim, şuan 26yız bazen karnımı delip çıkıcak diye korkuyorum😁
halitefe Sementa63 ilkini 14 haftayken hissetmeniz mümkün değil karın kaslarınız daha gevşememiş ve sıkı durumda ikinciyide en erken 15,16 da hissedersiniz diyor doktorlar 12 de zaten üzüm kadar çocuk hissetmiyorsunuz bağıraak hareketleri falandır
Biyiklikedi Sementa63 İlk kızımı 17de hafif 18de net hissettim. 2.de daha geç hissettim 20.haftada falan.
Sementa63 halitefe Hissettim neden inanmak istemiyor bazıları kızım doğduğunda hiperaktif bir çocuktu
halitefe Sementa63 hanımefendi hareketliliği önemli değil bazı şeyler fizyolojik karın kaslarınızın henüz hiç doğum olmaması nedeniyle sıkı olması bebeğin boyutu kilo gibi etken şeyler biz hareketli değil demiyoruz hissetmeniz mümkün değil diyoruz siz iyi misiniz kaldı ki ikinci gebelikte 12 haftalık bebeği nasıl hissedeceksiniz bir düşünüm boyutu ne bu çocuğun yedi kat altta bu çocuk
aylin_a Sementa63 hiperaktiflikle alakası yok ) o haftalarda bebek çok küçük ve etraftaki sıvıdan dolayı hissetmesi mümkün değil, belli bi boya kiloya gelmesi gerekiyor önce )
Kabiyra00 Sementa63 İlki 20. Haftayi bulmuştu. Bunda 13. Haftada hissetmeye başladım. Başta nabız gibi bir şey mi acaba dedim ama hareketleri aynı ilk çocuğumdaki gibi.
zeyka İlki 16. Haftada hissetim 2. yi 13. haftada kimse inanmadi ama ben eminim bebek hareketiydi hissettiğim sonrasiinda devamlı hissettim
Pofidik123_ Sementa63 bende ilkini 16+3 de hissettim şu an 14+4 heyecanla bekliyorum ne zaman hissederim acaba yaa
zeyka Benn çok eminim bebek hareketiydi sonrasinda düzenli hissettim zaten 2. olunca tecrubelli oluyorsunuz bağırsak hareketi mi bebek mi diye