Patiseverana Kozlar hastane çantası hazırlıyorum da hemşireye verilecek bebek eşyalarına kpyduğunuz battaniye ince müslün mi yoksa kalın penye mi ne koydunuz hastane çıkışının düz mislin kumaş ince
Ozgekiz Patiseverana Şubat’ta doğum yapmıştım, pazen çift kat battaniye/kundak koymuştum. Bu bebeğim Ekim’de dogacak inşallah, penye battaniye koyabilirim, henüz düşünmedim, doğuma yakın ebelerle konuşurum ne yapayım diye 🤔
2cocuk2kopek Patiseverana hastane çıkışının ki yeterli oluyor canım hemşireye verilecek olan . Sen yanına yine kalın battaniye alırsın bebekler anne karnındaki ısı yüksek olduğu için üşür
Meltemanneolsun Patiseverana ben 36 gün önce doğum yaptım canım. Penye örtü yeterli oluyor. Hastane çıkışı setinin içinde olan
Talentedmom Patiseverana ben penye battaniye koydum müslin ince gelebilir bizim için ince ama bebekler yeni doğacağı için üşüyebilirler alışana kadar
Ozgekiz Patiseverana içiniz rahat etsin derseniz her birinden alın yaniniza 😊 sonbahar havası sonuçta. Hastanenin içi sıcacık oluyor da dışarı çıkarken ne yapılır ne edilir bilemiyorum. Ben daha bir şey almadım çocuğuma, abisine abartmışız battaniye muslin olayını ama bu çocuğuma da ayrı yapmak istiyorum abartmadan😄 34-35 sonrası inşallah benim alışveriş
Talentedmom Patiseverana yanına al zaten ben bir tane kalın müslin bir tane ince müslin koydum hemşireye penye battaniye vereceğim
Patiseverana Talentedmom hastane çantası hazırlamakta zormuş ya sanki her şey lazım olur gibi ilk gebeliğin heyecanııı 😃😃
NoName_ Patiseverana ben hastane çıkışının penye battaniyesini koydum ebeye verilecek olana,yedek koyduğum takımlara da müslin koydum ince. Ekstra kalında götürüyorum bebeği yatıracağımız yere sermek için,çıkarken de sarabilirim havaya bağlı biraz nasipse ağustos sonu eylül başı☺️
Patiseverana NoName_ iyi yapmışsın canım ben kalın battaniye almadım lazım olur mı bilemedim ama penye ve kalın Müslin koydum Eylül de bizimde sona doğru inşallah ay sağlıkla gelsinler 😃
21Diren Patiseverana benim dogumumda Eylül’de ben bitane penye batanye tek koydumm yeterli zatenn sitrs yapma bitane iyi batanye yeter hemşire arkadaşımda bana dedi abartma bu tane yeterlii