Asortikhanim maşallah az kalmış az daha dayan bacim ,🥰 tahmin ediyorum inan ki.. kizimda karnim top gibi kocamandi kilo da cok almistim kapidan gecerken dolduruyordum kapiyi kramplar fln ayy düşünemiyorum. O zamanlar acemilik magnezyum fln bilmiyorum her gece uykudan cizgliklarla uyanip agliyordum o kramplar yüzünden. Doktorumda 1 kez demedi şöyle yap boyle yap devletin verdigi o sacma magnezyum ilaci bi halta yaramiyor. Aralik ayinda dogdu butun yazi hamile gecirdim ama tabi o zamanlar bu kadar sıcakta degildi.. oglumda da karnim sivri mi sivriydi sanki ikiz tasiyorum. Karnim benden 1 metre önde gidiyordu. Hatta öyle büyüdü ki karin kaslarimi ortadan ikiye ayirmis dogumdan sonra karin gerdirme olman gerekiyor o kaslar dikilmeli dedi doktor ve malesef onda da magnezyumu bilmiyordum yine kramplarla gecti. Birde düşün ki iyi ve saglikli beslenirim ama yine de oluyordu iste.. amaaa bunda tecrube tavan yapti ozel magnezyum karin tasiyici korse vs. Her turlu imkani kullaniyorum sadece 1 kere kramp yasadim o da henuz baslamamistim icmeye sonra hemen basladim. Kilo aldım bacaklardan kalca kismi o cok yoruyor birtek cunku kalcalarim yattigimda baski yedigi için ağrıyor elhamdülillah onun harici iyiyim🥰 sicak zorladi evet ama yine sicaktan cok sikayet etmem sadece ates basmalari zorluyor. Ondan dolayi köye kactim geldim😄 simdi de ucakla donemiyorum rapor istiyolar 🤦🏻♀️ arabayla donucm kara dusunceler icindeyim nasil gidicm diye 😞 her asamasinda zorlukları olabilen ama muhtesem bir yolculuk hamilelik ❤️ Allah herseye yasatsin bu guzel duygulari saglikla kolaylikla hayirla alalim kucaklarimiza bebeklerimizi