merhabalar çok şükür buraya benimde doğum hikayemi yazmak nasip oldu hep buradan normal doğum hikayelerini okuyup benimde nasıl bir doğum yapacagımı merak ediyorumdum sonunda doğurdum 18 temmuz 12 23 de bir oğlum oldu gelelim doğum başlamasına sabah 6 30 suyum geldi sonra nişan bu 3 cü doğumun diğerlerinde öyle suyum lekelenmem olmamıştı panik yapmadım ama sancılar beş dakika sonra hemen başladı ve dakika başı vuruyordu hastaneye hemen gitmek istemedim alttan muane çok yapıyorlar diye 3 saat içinde artık dayanamadım gittim hastaneye ebeler muayene etti ve 8 santim açılma var dediler hemen doğum odasıne aldılar asıl sorun orda başladı çünkü ıkınmam yoktu o yüzden beni bekletmeye aldılar ve her beş dakika da alttan muayene ediyorlardı af edersiniz ıkınma olmayıncada arkadanda elle muane ediyor du ebe canım çok yanıyordu o kadar epidural istememe rağmen yapmadılar bebek kanala girmiş sadece benim ıkınmamı bekliyorlar sonunda başka bir ebe geldi bebek kanala sıkışmış diye hemen doğumu başlattı kendi gücümle zorda olsa ıkındım artık masada kalırım diye düşünüyordum güçüm tükendi son bir ıkınmayla bebek geldi ve çok rahatladın ama burada bitmedi tabi birde plesanta vardı ebem yanındaki stajere sen al dedi oda içimde bir parça bıraktı ebe sonradan temizledi ama sanki bir doğum daha yaptım benim için büyük bir tramva oldu hala kendime gelemedim dkişim yok fakat çok baskı olduğundan hala kaslarım ağrıyor ben atlattım çok şükür Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun bir avaz’da kolay doğumları olsun inşallah😊benden size bir tavsiye siz benim yaptığım gibi kendinizi korkutmayın dışarıya kulaklarınızıda kapatın her şeyi akışına bırakın Rabbim tüm anne adaylarının yardımcısı olsun inşallah