buse76 Kızlar geçen çarşamba hsg çektirdim tüplerde yapışıklık varmış açmışlar iki gün korunmam gerektiğini söyledi siz ne zaman hamile kaldınız bide ilişki sıklığınız nasıldı filmden sonra
Meridaily buse76 rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım. Yaklaşık 1 hafta falan korundum. Bu süreçte ovülasyon testi yaptım. Üst üste pikler görünce hepsini değerlendirdim.
buse76 Nevagibi hayır hiç bir şikayetim yoktu iki yıldır gebelik oluşmadı onun için çektirdim tüpler açık dendi yapışıklık varmış açtık dedi
buse76 Meridaily yaa maşallah ben çarşamba çektirdim cuma ovolasyon günümdü denedik tek bir kere ondan sonra denemedik daha da 😂😂ama pik günü denedik
Gulsahparla İlk ay korkup yapamadım 2. Ve 3. Ay ovulasyon testiyle çatlamayı takip edip pik günlerini değerlendirdik. 3. Ayda oldu şükür
buse76 Gulsahparla ya bende de var o korku genelde dış gebelik düşük oluyormuş radyasyondan kaynaklı ama doktorum sadece iki gün korun sonrası devam dedi
Meridaily buse76 ay hadi inşallah bu ay gelsin bebiş kuzum😍❤️ ben de ilk defa üst üste pik görünce silikleşmeyince denedim umudum da yoktu aşılamaya geçecektik artık nasip oldu 🥹🤲
Gulsahparla buse76 yok gülüm ondan değil anestesizis yaptırdım mahvetti beni travma yarattı resmen yine ya canım yanarsa diye korktum yoksa hiç duymamıştım dış gebelik vs olduğunu çevremde de çok çektiren oldu onların da başına gelmedi
buse76 Meridaily biz bu ay aslında aşılama yapacaktık doktorum rahim filmi çektir tüplerde sorun varsa boşa yapmış oluruz dedi yoksa aklımda rahim filmi yoktu ondan çektirdik 😂😂bakalım neler olacak
Meridaily buse76 yaa vardır herşeyde bir nasip 🥹 bence rahim filminin etkisi oluyor ya hamileliğe,yumurta çatlama sorunum vardı onu çözdük aylardır sebepsiz olmuyordu çatlatma iğneleri vs. De işe yaramıyordu. İnşallah senin de aşılamaya gerek kalmaz 😍🤲
buse76 Meridaily inşallah canım benim 🫶🏻🫶🏻evet etkisi çokmuş bu filmin verdikleri sıvı yağlı sıvı tıkanıklıkları açıyormuş baya bakalım bu ay neler olacak 😂😂
PapatiA buse76 onu anladım da alttan ulturasyon şeklinde mi oluyor bayıltıyorlar öyle mi oluyo orasını sordum
buse76 PapatiA ister uyuyorsun ister uyumuyorsun senin tercihin ama Anestezili olmak daha iyi hiç bişey hissetmiyorsun
buse76 PapatiA alttan alet sokuyolar ilaç veriyorlar tüpler açık mı kapalı mı onu bakıyorlar röntgeni çekiyorlar yanı ayık olarak daha zor bir işlem ağrı acısı zor diyorlar o şekil yaptıranlar
Cmleszr İki kere çektirdim ilkinde gebelik oluşmadı 8 ay sonra tekrar çektirdik ve o ay gebelik olustu 🥰