Kikiriki Annekuzusu123 senin uzadı mı süreç sanki sen taburcu olacaktın gibi. Malesef geçmiyor benimde..
Annekuzusu123 firdevsbl enfeksiyon sebebiyle kaldım 14 gündür burdayım 4 gün daha kalıcam Allah izin verirse
Serap09 Annekuzusu123 serklajlimjsinjz sürekli yatmaniz gerekiyor mu peki sizinde çok geçmiş olsun inşallah rabbim çok sabir versin size
twincebaby Annekuzusu123 çok ilginç benim de cep değerim yüksek çıktı ama idrarda yoktu hatta hiç bir hastalık belirtim yok enfeksiyona yönlendirdi , orda çok fazla kan testi kültürü felan alındı 1 hafta 10 günü bulur dedi gönderdi .
twincebaby Annekuzusu123 doğru söylüyorsunuz ilk hamileliğimde çok sık oluyordum doktorum turna yemişi önermişti iyi geldi , hep onu kullandım her gün 5-6 tane yiyebilirsiniz , bir de nioli yağı kullanabilirsiniz , olmanızı engellemesi için .
Annekuzusu123 twincebaby bacım ben varya neler denemedim gene de çıktı son haftalarda daha çoğalıyor resmen anlamıyorum
Annekuzusu123 Serap09 yok kuzum çok şükür öyle sorunum yokta enfeksiyon sebebiyle yatıyorum 31 haftayken çıkıcam Allah izin verirse