Pnr8993 Merhaba ben 37+3 haftalık gebeyim ve 3 gündür yalancı sancım var aralıkları belirsiz ama geldim mi beni durduruyor bu yalancı sancıdan ne kadar süre sonra doğum gerçekleşiyor bilen var mı acaba 😣😣
Yalinn8 Pnr8993 yalanci sanci mutlaka dogum sancisi belirtisi diil ki canim, 30 larda da hissedersin, belki daha da erken, o rahmin kendini hazirlamasi cunki, dogum sancisi baska
Balciii Pnr8993 aynı haftadayız canım benimde adet ağrısı gibi ağrım var bazen çoğalıyor bazen azalıyor bide bebeğin hareketleri azaldı gibi hareket ediyor ama az sendede ölemi
Englishteacher Pnr8993 nasıl oluyor yalancı sancı? Ben de 37. Haftamdayım sık sık karnım sertleşiyor ara ara da belimden bi ağrı giriyor ama sancı mı değil mi bilmiyorum aşırı bi acı olmuyor ayyy kasıldı yine diyorum ama o mu ki yalancı sancı
Pnr8993 ozlemturgay birden geliyor bir iş yapamıyorsun yürüyemiyorsun kısa süreli oluyor ama bu ne kadar sürer ki bilginiz var mı
Yalinn8 Pnr8993 dogum sancin ne zaman gelirse o zamana kadar ya da sezeryan olucagin gune kadar, spesifik bi bitis zamani yok
Pnr8993 Balciii alanı daraldığı için yavaş hareket edermiş ama ayakları ve kalçasını ittiriyor aşagıya baskı oluyor ama şiddetli bir baskı seninkide mi öyle
Pnr8993 Balciii benimkisi aniden geliyor şiddetli geçiyor hemen benimkide sağda duruyor yan yatınca kalkamaz oldum 😣
Pnr8993 Englishteacher seninkisi kasılma sanırım o bende de oluyordu bu onun bi ileri aşaması sanırım kasıklarında birden giren siddetli bir ağrı ve hareket ettirmiyor seni ama kısa süreli ayak uzatınca dinlenince geçiyor