Haticesudde mom3460 aynen çok emin konuşuyor yani %90 ne demek. Evet dediğiniz gibi bissürü bilgide alıyor ama aynı zamanda ultrasonda atıyoruz tüm bilgileri karştırıp tahmin yapıyo herhalde bilemiyorum 🤷🏻♀️
Haticesudde Gulsen-01 başka bir posta yazın isterseniz burda yapacak yokki🤷🏻♀️ aksine bana uygulamada yapılan tahminler tutmadı diyorum
Gulsen-01 Yazdim aslinda kiz diyen de var erkek diyen de en iyisi 16.haftayi beklemek burda da rast gele yaziyorlar sanirim
Gulsen-01 Şu an kaç haftalık hamilesiniz cinsiyetini ogrendikten sonra ilerliyen haftalarda değişti mi
Yarenasel Haticesudde peki instagramda hangi sayfalar bilgi yazma sansiniz varmi bende baktirmayi dusundum ondan merak ettim
mom3460 mom3460 Eskiden bir gülşen hanım vardı burda tahminleri hep tutardı o hala bakıyor mu acaba benim ilk gebeliğimde bilmişti. @Sevdam74 ve @Elamomy de tahminleri güzel tutanlardan diye biliyorum.
Haticesudde mom3460 @Elamomy ye sormuştum 6 7 12 bakıyorum demişti bakmadı. Şu an sormamın da anlamı kalmadı zaten bacak arasını net gördük