Ozgenurribo Kızlar geçen ay kimyasal oldum bugün adetim 6. Günü hala olmadım 3. Günde erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı bugün kaset test yaptım bebe time negatif çıktı 6. Gün yani varsa çıkması gerekmiyor mu Silik de olsa çıkardı bence testte mi bir sorun var acaba anlamdım diğerinde neden silik çıktı o zaman
Ulkuesra01 Ozgenurribo canım sana tavsiyem erken gebelik testi ben yapmıştım çok silik çıkmıştı sonradan belirdi onlar daha iyi kaset teste göre
Mariam1 Ozgenurribo vala çıkardı sanırım ama bebetime kesinlikle onun negatif da güvenmem poztif de yalancı tetes ayrıca eğer erken gebelik teste silik çıktıysa kasete pek çıkmaz sanırım
ceydans Ozgenurribo 1 hafta geçmesine rağmen kaset test yaptım çıkmadı ama erken gebelik test yapınca silik çıkmıştı kan verdim beta 106 yani varmış illa kaset test ile diretmeyin erken gebelik testi daha net zten bir de onu deneyin
Ozgenurribo Ulkuesra01 yani bende öyle düşünüyorum gidip alcağım bugün ama olsa da çıkmaz mıydı ben oğlumu kaset testle öğrenmiştim 5 yaşında şuan
Ozgenurribo melmih12 yarın gidip almayı düşünüyorum ama burda eczanede sadece bebe time var başka marka yok test satan başka yerler var mı acaba
ceydans ceydans kaset test 3 kez yaptım negatif çıktı hani garanti olsun erken gebelik testi yanlış mı çıktı acaba diye düşünmüştüm bende . Kan verince anladım ki hamileyim . Kaset testler beta daha yüksek olunca çıkıyor erken gebelik testi daha hasass
Ozgenurribo ceydans erken gebelik testi aldım dün burda 3 4 eczane gezdik hep aynı trendyoldan sipariş verdim 2 3 güne gelir bugün 7 gün oldu olmadım hala sabah da pembe bi şey gördüm peçete de leke miydi artık adet mi olacağım bilmiyorum bakacağım
Ozgenurribo Ulkuesra01 valla bugün sabah bi test yaptım erken gebelik testi aldım yaptım ama silik gibi göründü bi gölge vardı bi saat önce falan adet oldum bu ay da kısmet değilmiş geçen ay kimyasal olmuştum bu ay gecikmiş o yüzden diye yorumladım öyle yazan da çok vardı çünkü
Ozgenurribo Ulkuesra01 ama gerçekten çok tatlısın birine durumu anlatıp konuşayım istedim uygulamaya gireyim dedim benim gibi olan kadın vardır belki dedim konuyla ilgili konuşanlara bakarım dedim senin mesajını gördüm çok sevindim Allah senin de gönlüne göre versin inşallah 🥰🩷💞
sizdenbiriyim bende genelde geç adet görürüm sat 28 geçen hafta 28 i kan verdim 2,0 çıktı 1 hafta geçti yine 2,0 çıktı ama göğüsler dolgun meme ucum ağrıyor aşırı akıntı ne yapayım bilmiyorum 🥲