Gulay01 33 haftadayım bugun acayıp bir şekilde alt tarafa baskı yapıyor cocuk bazen bir tekme geliyor zıplatıyor ağrısından bu basınc hissi normal mi bunu yasayan varmı sola yattm kalktm dolastım oturdum olmuyor
Yalinn8 Gulay01 benimki dönmedi, kendisi vajinamin ustune oturuyormus gayett😅 bizim baskimiz tamamen ondan kaynaklaniyorr
Purple Gulay01 bnimde cok oluyo bikac gundur kasiklarda baski cok iste 37+4 dum 1 hfta snra kntrole gtcem
Gulay01 Ben daha rvvelde hissettim cok rahatsız edici bir his bugun sankı altta cökmüş oturmus gibi acaba dogum pozisyonumu aldı diyorum pek bilgimde yok idrar torbasna baskı yapıyor bazende orda hafif bi hareket etse canım acıyor
Baby_girl dide86 ben de doktor döndü demişti tekrar dönme nasıl oluyor hareket seklinde mı ilk gebeliğim
Baby_girl dide86 peki o pozisyonda böyle karında kasılma anında popo kısmı yuvarlak mı görünüyor karnin dıştan şeklinde bende sertleşme bir tarafta yuvarlak tepe oluyor 🙄
Gulay01 Buarafa smd yatarkrn farkettm bendr bazı hareketlerde karnımdan kut kıt ses de gelıyor🙁 eskiden bukadar canımı acıtmazdı hareketleri smd cok rahatsz ediyor budamı normal
AlininAysesii Normal olabilir de olmayabilir de, ben de Çarşamba günkü kontrolümde söyledim doktora baskı olduğunu, servikal uzunluğu ölçüp sorun olmadığını söyledi.