busra06busra elifaziz06 Bana her randevu oluşturduğunda kâğıda elle yazıp veriyo yine öyle yaptı birde randevu saatini genelde sorardı kaç olsun diye detaylı da kendi yazdı 😊 3 marta verdi sizin ki ne zaman
elifaziz06 busra06busra randevu için fiş çıktısı veriyor bize hep ilk defa elle yazdı Bizimde 3 mart randevumuz ☺️
zeynepozdemr Kız 27 hafta sonrası alır mı acaba 3. Doğumum ve bir öncekini Bilkent’te yaptım çok memnundum ama şimdi herkes doğumhaneden şikayetçi korkuyorum açıkçası özel olarak mümkün mü
busra06busra elifaziz06 Benim de 11 de 😊 en çok merak ettiğim ne kadar sürecek detaylı ilkinde ne kadar sürmüştü hiç hatırlamıyorum özeller de 1 saat sürüyor falan diyorlar
elifaziz06 busra06busra 45 dk falan sürüyor demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk kez detaylı çektireceğim 🙂
zeynepozdemr busra06busra özel olanlara bir nebze girilebilir mi acaba diye düşündüm nasip bakalım bir deneyelim
busra06busra elifaziz06 Tesadüfe bakın burda bu şekilde karşılaşmak haftalarımız da aynı 😊 kızınız mı oğlunuz mu olucak😊
busra06busra elifaziz06 Merhaba, evet 2 marta alındı Salı günü çok yoğunluk varmış o nedenle olduğunu söylediler. Sizinde değişti sanırım