elifaziz06 tuvbaa resim ekleyebiliyor musunuz benim sonuçlarıma bakıldı karşılaştıralım isterseniz ☺️
Melek1682 Evet 38/6 oldum deniz hocada takipliyim. Şimdilik vajinal doğum gibi gözüküyor. Gazi de normal doğum nasıl oluyor diye merak ediyorum
busra06busra Melek1682 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 benim ilk doğumum sezaryen olmuştu o nedenle planlı oldu inanın normal doğum nasıl ilerliyor bilemiyorum
Frhnemkli Detaylı yapılıyor mu canım gazide ücret felan nasıl henüz hiç gitmedim oraya detaylı USG gitsem yaparlar mı
Melek1682 Frhnemkli evet yapılıyor doktorum yapmıştı. 3 bin tl ödemiştik ocakta zamlanmıştır. Sadece eksiği renkli ultrason kagıdı vermiyor bilginiz olsun
busra06busra Frhnemkli Dün öğrendim bende detaylı ücretini muayene ücretiyle birlikte 5833 tl dediler bilginiz olsun
bet34_ busra06busra canam rahatsz ettm deniz hocaya gtmem lazım nasl ulaşabilirim nasil randevu alabilirim
busra06busra bet34_ Hastaneye giderek randevu alabiliyorsunuz siz olmasanız da bi yakınınız gidebilir ama yoğun olduğu için kabul eder mi bilemiyorum