Deletedmom_297 Kızlar ben gebe kalmadan önce ki ay sürekli hurma yedim rabbimde nasiop etti şimdi de yemek istiyorum 6+5 olduk ama düşük yapıyor diyorlar yiyiemiyorum bu doğru mu
Nur-123-nur Deletedmom_297 doktorum bana kesinlikle yasaklamıştı ama benim riskli gebelikti zaten düsük yapmıştım ama o süre içinde yememistim istersen riske atma doktoruna sorduktan sonra onay verirse yersin
Daisyy000 Deletedmom_297 18 haftalığım neredeyse her gün 4-5 tane yerim. İlk oğlumda da hamileligin başından sonuna kadar ful yedim.
yenigelmedimgerigeldim07 Deletedmom_297 bu hurma hangi hurma, Medine hurması mı cennet meyvesi mi ? Ben de Medine hurması yiyorum arada o yüzden aklıma takıldı
Deletedmom_297 Anneoldum2 evet gebelik şekerim olduğu için normal şekerli ieyler yemiyorum hurmadan almak istedim şekeri ama etrafımdakiler yeme düşük yapar dedi 🥹
Deletedmom_297 Daisyy000 maşallah evet banada abartmadıktan sonra ginde 1 defa falan yemenin bir zararı olacağını düşünmedim ama etrafım korkuttu
Deletedmom_297 yenigelmedimgerigeldim07 valla normal marketlerde satılan hurma sanırım medine hurması
Talentedmom Deletedmom_297 düşük yapmaz hırma özellikle 1.trımestırda doktoruma sordum abartmadığın sürece sıkıntı yok dedi çok yeme
busebasaran06 Deletedmom_297 rahim ağzının kolay açılmasına yardım ediyor canım günde 1-2 defa yenebilir
Ebrunr Deletedmom_297 hurmanın doğuma başlattığına dair bilimsel nir kanıt yok zaten. Canınız istediyse birkaç tane yiyin. Zaten her şeyin fazlası zarar.
busebasaran06 Deletedmom_297 gebelik başında da yenebilir canım , 3. trimestırda günlük 6-7 tane yeniyor diye duydum
Deletedmom_297 busebasaran06 evet 3. Trimeste doğum için yenildiğini duydum ama ilk 3 ay yemek sakıncalı deniliyor
papatyakokulugece Deletedmom_297 değil bende yedim abartmadan günlük üç dört tane yedim 33+3 üm birşey olmadı hala