Esraa70 Ben “NARE” ismini çok beğeniyorum şuan hamileyim ve kızım olursa bu ismi koyacağım inşAllah yanına başka bir isim daha koymayı düşünüyorum 🫶🏻❤️
iremkzltepe Esraa70 ben evlenmeden eşimle tanışmadan önce bile nare koymak isterdim kızım olursa diye anlamını öğrendikten sonra dedim neyse anlama bakmıcam nare isimli iki farklı dizide de ikisininde acı çektiğini zor hayatları olduğunu görünce ha dedim bu isimli kişiler anlamını taşıyor heralde ona göre senaryo yazmışlar narenin anlamı ateş bu arada semum diye bi korku filminde de Arapça cehennemden bahsederken nar demişlerdi korkmuştum vazgeçtim anlamı güzel isimler koyun diyolar hep bence sizde farklı alternatifler düşünebilirsiniz yanlış anlamayın lütfen
Maviice Deva💜 benim de çok beğendiğim bir isim. Lidya’da güzel tabii kuzenim kızına bu ismi verdi. Biraz anlamına göre karar verebilirsiniz. Tarih konularına meraklıysanız Lidya,anlamı güzel derseniz Deva. İyice kafayı karıştırdım 😂
Esraa70 iremkzltepe Yaa öyle bir anlamı olduğunu bilmiyordum açıkçası araştırmamıştım anlamını, teşekkür ederim böyle bir şeyi söylediğiniz için anlaşılan başka isim bulacağım bende 🫶🏻😂