hanifegumus MM0106 canım ben 5 haftalıkken gittiğimde görülmemişti iki hafta sonra gel hem kalp atışınıda duyarız demişti 7 haftalıkken hem kese hem kalp atımı duymuştum
Seymoti MM0106 geçen perşembe 5+2 de keseyi gördük, hem de karındandı çok şaşırdım. Doktorun cihazı iyiyse embriyoyu değil ama keseyi göreceğini düşünüyorum canım, tabii herkesin farklı olabilir 🌸
MM0106 hanifegumus ya benim de ilk çocuğumda test yaptigim gün hastaneye gitmiştim 5+2ydi o zaman alttan gözükebilir demişti vajinal muayene de görmüştü keseyi ama bunda bilemiyorum hem sabırsızlanıyorum hem de acele mi ediyorum diyorum
Seymoti Zhrcyl çok şükür 🌸🙏🏼 kalp atışı da duydunuz mu ben de bir kaç güne 6 olacağım kalp atışı duymayı umuyorum 🙏🏼
Zhrcyl Seymoti duymadım canım maalesef doktorumun cihazı iyi değildi iki hafta sonra tekrar randevu aldım ama yolk sac gözüküyordu 😊
Seymoti Zhrcyl ne güzel, yolk göründüğünde embriyo yoksa endişeye gerek yok diye okumuştum, henüz görünecek kadar büyümemiş ama beslenme kesesi var demekmiş, inşallah kolaylıkla geçer tüm süreçlerimiz 🙏🏼🌸🥰
Zhrcyl Seymoti inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım sende çok rahat geçirirsin🩷🩷
zeyyyneppp MM0106 evet geçen hafta 5+1 ile gördüm keseyi kalp atışı içinde 1 hafta sonra gelmemi söylediler