merrrvees Hanımlar hangi bebek bezi kullanıyorsunuz önerir misiniz bide doğumdan önce stok yaptınız mı
Balbebek012 merrrvees Stok yaptım molfix bize çok iyi geldi üç bebeğime de daimi kullandım prima premium soft çok gğzel bir numara zaten sık sık kullanılıyor çiş kaka sürekli oluyor çünkü 1 numaradan 200 adet alabilirsiniz
Deletedmom_8793 merrrvees bu gebeliğin yeni olduğu için daha başlamadım ama ilk kızımda ben molfix almıştım çok da memnun kaldım internetten toplu alınca çok daha uygun oluyor
Ozgekiz merrrvees 1-2-3 numaradan birer paket almıştım, onun dışında stok yapmadim. Sleepy kullandık ilk zamanlar sonra baby turco sleepy dönüşümlü kullandık. Şu an Molfix kullaniyoruz… İkinci bebeğime de direkt Molfix ile başlamayı düşünüyorum bu defa
merrrvees Balbebek012 teşekkür ederim bende prima preumium care baktım 70 Li paketten 3 paket alırım diye düşünmüştüm çok sağolun şuan kafamda netleşti☺️
Deletedmom_8793 merrrvees hayat kimya üretiyor Türk malı ve emiciliği çok iyi tabiki herkesin beklentisi farklı