alaagoz Kızlar gebeliğimin 4. Haftasındayım sanırım henüz kese bile yok ama kasıklarımda inanılmaz ağrı mevcut gün boyu devam ediyor geceleri zor uyuyorum varmı böyle bir ağrı yaşayan
oyku297 alaagoz bende aynı şekildeydim. Çok şiddetli karın ve kasık ağrıları yaşadım. 5. Haftaya girdiğimde hepsi kesildi. Hiç ağrım yok 2-3 gündür.
alaagoz gunes1992 merhaba evet en son çarşamba günü gittim kese gozuktu 3 hafta sonra da kalp atışını dinlemek için gel dedi
alaagoz Cold123 betam adet gunumden 1 gün önce öğrendiğimde 124.5 2 gün sonra 947 ve en son pazar günü ölçtürdüm 4500 dü
gunes1992 alaagoz benimde keseyi gördü ama içinde bebeği göremedi haftaya gel dedi bazen kese boşta olabilşyor dedi aklım karıştı
NEHIR15555 6+5 hafta hala devam ediyor ağrılarım bahsettiğiniz kasık ağrıları geçmiyor bel ağrısından hiç bahsetmeyeyim ne zaman geçecek bilmiyorum kuş gibi ferahlamak istiyorum ya
gunes1992 alaagoz Beta 29 ile öğrenmiştim iki güne bir ölçtürdüm 29-120-350-1000 diye ilerledi 1 Agustosta en son yaptırmıstım doktor bir daha gerek duymadı suan için bekleyecekmişiz ilerlemen iyi ama kese var suan sadece haftaya belli olur dedi
alaagoz gunes1992 sizi demek ki erken çağırmış bende keseyi gördü 3 hafta sonra gel dedi bende bir hafta sonra başka bir doktora gideyim en iyisi