Burcingurenc Kızlar 10 gündürdür Serklaj oldum tam iyi oldum derken bu sabah suyun gelmesiyle uyandım hiç başıma böyle birsey gelen var mu 23 haftalıgız
Hnd3551 Burcingurenc benim 21. Haftada gelmişti hastaneye yatış yaptılar hemen antibiyotik tedavisine başladılar
tgcaydn Burcingurenc Burcingurenc kaçıncı haftanızda Serklaj oldunuz ? Enfeksiyon mu vardı Serklajdan sonra
Burcingurenc Larisabebegim direkt hastaneye geldik muayene sonrası yatış yapıldı sızıntı şeklinde akıntı gibi geliyor böyle ama devamlı değil aralıklarla
Hnd3551 Burcingurenc antibiyotik enfeksiyonu düşürdü ama benim suyum tamamen bitmişti taburcu olamadım doğum olana kadar
Kader5444 Aynı durumu bende yaşıyorum bende hastanede yatıyorum suan dizlerim kaça düştü suyunuz bilgınız varmı birde benim kanama vardı hep kanama ile suyum geldıgı için anlayamadık
Burcingurenc Kader5444 hiç bilmiyorum canım suyum kaça düştü kaç haftalıksın sen kanama yok bende şimdi sabah geldim son iki saattir gelen su olmadı bakalımm
Burcingurenc Hnd3551 kaç haftada yattın sen ki doğuma kadar kaldın ? benim şuan suyum gelmiyor ama böyle kanama gibi geldi oda durdu , ama işte suyu az doktor dedi eğer suyun gelmez ise bebek su üretir dedi bakalım yatıstayız ama