ikibaloglanannesi Ulkuesra01 İki kere sezeryan oldum devlette. İyiki diyorum özel gibiydi. Her şeyim ile dört dörtlük ilgilendiler .
QueenBahar_ Ulkuesra01 2 doğumum devlette yaptım gayet iyi temizdi yemeklerinde aynı şekilde özele vereceğim para cebimde kaldı başka şeylere kullandım
ikibaloglanannesi aselsura Merhaba İki doğumu da darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesinde yaptım. İlk doktorum Murat Epozdemir İkinci doktorum Berk Güzelbakan idi.
aselsura ikibaloglanannesi sağolun cevap verdiğiniz için ama farabi olmasına şaşırdım çünkü ocak ayında kalbi duran bebeğim için 4 ay orda takıplı olmama ragmen kürtaj İÇİN ilgilenmediler doktorum yokmuş almadılar birsürü doktor olmasına rağmen burdan kadın dogum acılı olan sehır hastanesıne gıttım cok da memnun kaldım daha farabiye gitmiyorum Maalesef kötü bi tecrübem var yoksa yakın bende isterdim
kyn52 İlk gebeliğim 14 haftalığım özele gidiyordum fiyattan ötürü devlete gidiyorum bugün ilk kez gittim Beykoz Devlet Hastanesine yasim avşara çok memnun kaldım ilgisinden
ikibaloglanannesi aselsura Ben ilk oğlumu 2023 de ikinciyi de 2025 de doğurdum. Hatta ilk oğlumda 13 saat açılma ilerlemedigi için bekledim. Ebelerden memnun kalmıştım ama doktorumdan çok memnun kaldım sezeryanı yapandan. Çok geçmiş olsun size de 🙏🏻