Ben iki doğum yaptım Zeynep Kamil de ikisinde de çok memnun kaldım. İlkini ölü doğum yaptım ikincisini canlı doğum yaptım şuan üçüncüye de oraya gidiyorum. Benim hamileliklerim riskli olduğu için Habibe Ayvacı Taşan hocaya gidiyorum çok memnunum Allah razı olsun çok güzel ilgileniyo, asistanları da aynı şekilde ilgili. Ama Habibe hoca riskli bölümde diye biliyorum normal gebe izleme geçiyor mu bilmiyorum. Doğumhanesi de evet sizin dışarıyla irtibatınız kesiliyo ama aileniz sizden sürekli haber alabiliyo, hatta ara da yanınıza bile girmelerine izin veriliyo. Önce çoklu yataklı oda da sancılarınızın yoğunlaşması bekleniyo daha sonra doğum yapacağınız odaya alıyolar orada sancı çekiyorsunuz ama destek de oluyolar bazı hareketler gösteriyorlar pilates topu getiriyorlar rahatlamanız için vs. Kısacası ben her iki doğumumda da çok memnun kaldım Allah razı olsun Rabbim bu doğumumda da kolaylık versin aynı şekilde cümlemize tabi ki hakkımızda herşeyin hayırlısı kolaylıkla olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 umarım az da olsa bilgi verebilmişimdir 🥰🌸