Alpker Chatgpt’ye göre ramzi teorisi hariç kız dedi çin takvimine görede kız dedi. Doktor ℅70 erkek demişti genital bölgede kordon var ama erkek dedi bi aklım karıştı😂 daha önce sorup doğru çıkan var mı. Ultrason 15+0 haftalıkken çekildi
Ynss Alpker bana chat gbt ve buradaki cinsiyet tahmini yapan arkadaşların hepsi kız dedi ultrasonum 11 haftalıktı sanırım 15. Haftada oğlusumun pipisini çok net gördük ahhaha
Ilkesmomy Alpker valla benımkıde ıkı cocugumuda bıldı hemde ılk haftasından beri kese seklıgıne gore yorumla demıstım onları bıle bıldı
yagmuraybarr Alpker erkek ya ne kızı benim de kızım var sordum ultrasonda erkek dedi 😂😂 tam tersi çıktı ama sizin ki çok net duruyor
melikeyimmmmm Alpker bende atmıştım 7. Ve 12. Haftaları erkek demişti 15. Haftada kendi doktorum erkek dedi hatta pipisini gayet net bir şekilde gösterdi 16.haftada rahatsızlandım başka bir doktora göründüm oda %90 erkek dedi 😂 bu chatgbt işini biliyor 😂😂😂
Deletedmom_182 Alpker Chatgpt bana kız diyordu. Sonra erkek çıktı. Bilemedim erkek çıktı dedim. Evet fotoğrafa bakınca erkek gibi gözüküyor dedi. 🤣