melmih12 2 gün önce bembeyaz negatifti kızlar 🥹🥹 ama bugün ilk dakikalarda hemen görünmeye başladı. Bat bilmiyorum pcos var ve kimyasal gebeliğin hemen ardı
Busyusad melmih12 maşallah canım görünüyor inşallah seninledir bebeğin Rabbim umudunu kırmasın yarın bir kan ver kesinleştir istersen banada haber et inşallah vardır dualarım seninle 🙏🏻🥰
melmih12 Mariam1 evet ben sürekli kullanıyorum. İlk pozitif verdiğinde kimyasal yaşadım sonrası. Bu da ikinci pozitifim
Cansu424 melmih12 hayirli olsun insallah saglikli ilerler. Bende gecen ay kimyasal yasadim 8inde regl olmam lazim simdi awox yaptim negatif insallah benimde döner sizin beklenen adet tarihiniz kacti
Nursemom90 Bende avowla öğrenmiştim ve değerim daha 6 idi güvenilir demişlerdi markaya hemen kan vermeye gitme iki güne bir koyulaşma takip et bence
fatmanur3824 Nursemom90 silik mi çıkmıştı ben de awox aldım ama 25 hcg ve üstünü gösterir diyo nasıl 6 iken göstwrdi
melmih12 Mariam1 ya çok teşekkür ederim allah isteyen herkese göstersin. Bu sefer kan vermek için biras beklemek istiyorum. Elimde hala awox var. Onlar ile ilerlediğini görmek istiyorum. Eğer bu da kimyasala dönmezse gitmek istiyorum 🥹🥹
Mariam1 melmih12 geçmiş olsun herzaman ayıne olacak bişe değil mesela ilk gebelikte sonuzuz geçti ama ikincide düşük telike kanama erken doğum 3 kere hastanyie yatış yapıldı
melmih12 Mariam1 yaa tabii ki öyle. Doktorum da pek önemsemedi zaten. Benim de sizin gibş ilk gebelik kolayca kendinden sağlıklı oldu. Bu iki olacak inşallah. Sizin de mi iki çocuk
Mariam1 melmih12 çatlama 3 gün geçti akıntım arti biraz bide idrar tutamıyorum kaçıyor daha önce yaşamadım lavaboya gitgimde çok idrar da Yok enfeksiyon var ama yılardır bu dürüm yaşıyorum ama hiç kaçırmadım ki
melmih12 Mariam1 allah allah üç günde böyle belirtiler çıkar mı acaba. Testte de çıkmaz daha çok erken