Eliffbaby Önce böcek ısırması zannettim ama eş zamanlı şekilde alakasız yerlerinde kaşıntılara uyandım. Kabarcık kabarcık oldu. Pregnom max kullanmaya başladım üç gündür o yapmış olabilir mi?
AysuPolat Eliffbaby 33 hafta boyunca yedım herzaman sorun yoktu bu hafta çıktı karpuza karşı vücudun tepkısı anlamadım
AysuPolat Eliffbaby 33 hafta boyunca yedım herzaman sorun yoktu bu hafta çıktı karpuza karşı vücudun tepkısı anlamadım
AysuPolat Ben 34 haftalığım. Mesela karpuz u yediğim zaman iki kere kaşındım karpuza karşı bir şey çıktı fazlamı sekerlı geldi baskq biraeymı anlamadım karpuz yemegı bıraktım kaşıntım gıtti yediklerinizi takıp etmelısınız
mavimoom AysuPolat bende karpuz yedim bi kaç gün çok kötü sabahlara kadar kaşındım .karpuzun kalanını attım . Bir hafta sonra karpuz yedim kaşınmadım . Ya o karpuzda bişi vardı ya da 33. Hafta kaşıntı olması normaldir .
dduygu1 İlk gebeliğimde bendede olmuştu doktorum bazı kan değerlerime bakılmasını istemişti gebelik kolestazı ile alakalı olabilir diye şüphelenmişti isterseniz doktorunuza bi sorum önemli çünkü