Queen77 Dün akşam dan beri hastanede yatışımız var kontrol altında tutuluyorum nst de sancı çıktı ciğer geliştirici iğne vurdular benim sorum bu tek doz mu iki doz mu oluyor bana tek doz verildi doktor ciğer geliştirici iğneyi vuruldun mu hepsini dedi bende evet dedim o an anlamadım eğer iki doz olmam gerekiyorsa hemşireye söylicem acil cevap
ozgeya Queen77 toplam 4 dozu iki seferde vuruyorlar.Ben de vuruldum 24 haftalıkken.iki doz sabah iki doz da 12 saat sonra akşam olmak üzere.bir sıkıntı yaratmadı,bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu.
DamlaKck Queen77 Canım bana dün iki doz yaptılar, bugün de iki doz yapacaklar. 37+1’im bugün, pazartesi de doğumum var. Bence seninkinde bir hata olabilir, hemen söyle.
Sewo ozgeya siz şimdi kac haftaliksiniz.benimde 24 haftadayim 2 doz vurdular rahim ağzı kısalığı sebebiyle. Sizin sorun neydi suan ne durumdasiniz
Queen77 Zaten 12 de yaptılar diğerini benimde iki doz inşallah bişi olmaz hareketleri yavaşladı sanki
Queen77 DamlaKck ben 30 haftalığım ama bide bizim öyle çok çok sancı çıkmadı kanamamda durdu ondan sancımda ondan heralde iki doz ama saat 8 de tekrar nst var sorucam canım
DamlaKck Queen77 O zaman sancın çıkmadığı içindir. Benim gebelik zehirlenmesi olduğu için acil sezeryana alacak doktorum, sancı falan zaten bekleyemiyoruz yani 😔
Queen77 [bilinmeyen] teşekkür ederim canım normalde hareket eden kıpır kıpır olan bebeğim duruldu üzüldüm ister istemez nst Gayet iyi ama ana yüreği işte heralde
edaozdxx Canım ben 27. haftamda oldum. Sancılarım 150-170’lerdeydi ve erken doğum riski vardı. 2 doz oldum 12 saat ara ile... Şu an 37. haftaya geldim. Strese sokma kendini. 🙏🏻
Queen77 edaozdxx doğru söylüyorsun canım stressten dolayı böyle oldum zaten daha da stres yapıp tehlikeye atmamak gerek zamanında gelsin bebişlerimiz
Sewo ozgeya bende 24 +0 da yaptım ciğer geliştirici . Simdi 24+4 um insallah zamaninda doğururm simdi gelmesin bebişim