Burcussuss  https://guldum.net/post/612792593102831616 28. haftaya doğru gidiyoruz anlık mod böyle uykusuzluk mide yanması açlık yemek yiyince daha çok mide yanması hapşırma öksürmeye korkmak ne ararsan var 😂😂😂
mmedinestlms 2kizannesi30 anladım çok geçmiş olsun hamileliğiniz yeniyse çok normal gaz sancıları sonra rahatlıyrsunuz💐
leylasinan 2kizannesi30 koli koli aldım ama banamisin demiyor bu gaz sancısı. Gebelikten öncede vardı bu sorun
yurdgul Uykusu gelmeyen 10 haftalık ben ve midemi kazındıran bir bebiş. Salatalık yedim yine midem kazınıyor. Yaşayan varmı acaba ?
cavbella demirrleydi_ parol etki ediyor mu peki? Ben de aynı dertten muzdaribim, saat 4e geliyor ve hala uyuyamadım😔
demirrleydi_ cavbella çok etki ediyo diyemem azıcık bir ağrısını kesiyo bende masaj yapa yapa uyuyorum alıştım artık küçüklüğümden beri var bu durum bende
mmedinestlms leylasinan ayyy çok heyecanlı Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın umarım hemen ayağa kalkabilirsin
ipek-15 mmedinestlms 24+4 kusmaktan bu saat oldu bende hala uyuyamadım imkanı olan baba olsun valla analık zormuş
mmedinestlms ipek-15 😂😂😂 değil mi hayat onlara güzel mis gibi uyuyorlar hâlâ geçmedi mi kusmaların Allâh yardımcın olsun bende sabah ezan okunduktan sonra uykuya daldım
ipek-15 mmedinestlms yok geçmedi beni mahvediyor hamilelikten değil ama sürekli içimdeki öğürme isteğinden mide krampları ve kustuktan sonraki boğaz acısından nefret ettim
ipek-15 mmedinestlms 24 haftalık hamileyim yani hamilelikten nefret etmedim ama mide bulantısı ve ağrılarından nefret ettim demek istedim
mmedinestlms ipek-15 ayyy kusura bakma yanlış anlamışım gece uyuyamayınca insan sabah ayılması zor oluyor anladım çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin umarım bian önce geçer mide bulantısına buz öneriyorlar bir kaç tane ye belki faydası olabilir 🌸
ipek-15 mmedinestlms teşekkürler midemi üşüttüğümden şüpheleniyorum yaz vakti her şey soğuk yiyoruz üstümüze başımız açık yatıyoruz ondan mı oldu bilmiyorum