mmedinestlms Ayyy kızlar hava çok sıcak ve artık uyuyamıyorum geceleri çocuk içeri de depar atıyormuş gibi karnım geriliyor sağ sola dönmekten iflahım kurudu sırt üstü yatmak sakıncalı diye yatamıyorum da uykular haram oldu var mı benim gibi olan 🤦♀️🤦♀️
2boysmother mmedinestlms bende uyuyamıyorum wc kalkmaktan 😀 uyandığım zaman tekrar uykuya dalmam baya zaman alıyor, saat kaç olursa olsun hiç uyumamış gibi uyanıyorum uykumdan. 28 haftalığız
mmedinestlms Meyra-tt 25+3 haftalığım şuan böyleyken ileri haftaları düşünemiyorum daha çocuk doğmadan uykular haram oldu 😀 ben normalde de sıcağı sevmiyorum Ankara’dayım
elifsi Al benden de o kadar köy horozu gibi sabaha karşı anca uyuyabiliyorum sağa sola dönmekten imanım gevredi
mmedinestlms elifsi al benden de o kadar dün 4 de yattım bugün de galiba o saati bulacak eşlerimiz ne güzel horul horul uyuyor derin şekilde uyumayı özledimmm
mmedinestlms 2boysmother ayyy sorma tuvalet artık oraya yastık atacağım orada uyuyacağım onu eklemeyi unutmuşum açiklamaya 😂bende 25+3
mmedinestlms LeydiDaisy ayyy oda var oda kötü sıcaktan terleyerek uyanmak+tuvalet birleşince bir daha zor uykuya dalmak
mmedinestlms Bebissever ama kocalar uyuyor horul horul 🥺🥺 şöyle o güzel uyuyunca bir tane çakasım geliyor
mmedinestlms Busraa3542 ayyy deme senin doğum gelmiş Rabbim kolaylaştırsın bi avaz’da doğurursun inşallah
demirrleydi_ mmedinestlms bende huzursuz bacak sendromu var ağrım başladı yine yatamıyorum kafayı yiycem artık ya oturuyorum olmuyoo kalkıyorum olmuyoo en son kalkıp bir parol içtim etki etmesini bekliyorum
mmedinestlms demirrleydi_ huzursuz bacak sendromu olduğumu şimdi öğrendim 😀😀 bacaklarım benim de ağrıyor akşamları yatacağım vakit oluyor sizin de mi öyle böyle ığıl ığıl ağrı derler ama rahatsız eder insanı
cavbella demirrleydi_ parol etki ediyor mu peki? Ben de aynı dertten muzdaribim, saat 4e geliyor ve hala uyuyamadım😔