SOMER Hem monitörü olan hem de cep telefonuna bağlanan bebek kamerası önerileriniz var mi hanımlar? Evdeyken telefonumu kullanmak istemiyorum, çalışıyorum ilerisi icinde telefondan da takip etmek istiyorum
ipekmom_ SOMER hem monitör hem telefon bağlantısı olan duymamıştım hiç, monitörlü olarak bebevo kullanıyorum çok memnunum, suan 2.beneğim olacak ondada kullanacağım fiyat performans ürünü hatta performansı daha üstte kalıyor, wifi gerekmiyor çekim gücüde güzell
Aysgllarkn SOMER merhaba BEURER marka öneririm. Dediğiniz gibi hem monitör hem telefon bağlantılı. Hareket algılama ya da sizin kameraya pış pışlama sesiniz gidebiliyor. Çok rahat kullanışlı bir makine. WEEWELL serileri de çok güzel. Genelde telsiz ve kamera ayrı satılıyor. Böylelikle toplam 3-4.000 TL gözden çıkarmak gerek.
ysmlvt SOMER bende bunu araştırıyorum xenon smart gördüm isterseniz sizde bir araştırın, bende hala arayıştayım
SOMER Hubble nursery, motorola 1510, deanb markalarının var. Hubble ve motorola kullananlar memnun ama fiyatı fazla geldi bana, deanb kullanıcı yorumu hiç görmedim. Bunlar haricinde var mi merakla bekliyorum
SOMER Aysgllarkn beurer baktım ama tek model görünüyor internette ondan da monitörü yok. Ama dediğiniz modelin kodu nedir