Fspgmb Çözümü varmı ya hamilelikten dolayımı acaba böyle. Aşşağıyı gördüğüm yok zaten aylardır ama telefon kamerasından bakıyorum hani tüyleri vs alırken veya altımı yıkarken, kararma olmuş ya varmı bi çözümü bunun
kocamaduru Fspgmb hamilekte kararıyor koltukaltı genital boyun bölgesi herkeste olmayabilir tabi doğumdan sonra eskiye dönüyor ama ☺️
Fspgmb Celmom elma suyu kullanamam genital bölgeye de aleovera denenir araştırayım ben bunu teşekkür ederim 😍
Fspgmb kocamaduru nasıl geçici yaa kalçalarım ön bacaklarım hep çatladı bunlarda geçici mi 😂😂 ödem/şişlik ve kiloya takılmıyorum hadi onlar verilir ödemlerde iner ama bu çatlaklar nolcaakkk
Fspgmb Celmom bi tane bitkisini alsam 2 ay büyüse 1ay doğuma kaldı , doğumdan sonra kullanırım organik olur 😂😂😂
kocamaduru Fspgmb ay onlar kalıyor işte ben takmıyorum sonuçta çocuk doğurdum anne oldum maddi manevi değişiklikler olacak her şeye rağmen iyi ki diyorum hem inan ben evlenmemiş insanlarda bile gördüm her yeri çatlak olan kilo verip almayla alakalı 💜
Fspgmb kocamaduru evet orası doğru tabiki ama çatlaklarım için daha çok gencim yaa ben erken anne olucam 22 yaşındayım daha ve haliyle vücudumda böyle olsun asla istemezdim ama bu saatten sonra zaten yapacak bişeyim yok çatlaklarla barışık devam edicem galiba belki bir yolu vardır spor falan yapsam düzelir falan bilmiyorum bi doğurayımda 😂😂😂
kocamaduru Fspgmb spor artı bakım yağlanma kuru fırça vs fayda ediyor bence sağ salim kucağına al inşallah😘