canimevlatlarim Merhaba kızlar hamileyken kullandığınız Vitaminler neler. Doktor bana gyno ferro sanol verdi ama sabahtan akşama kadar mide ağrım,siskinligim ve istahsizligim devam ediyor.
Nartanemmm canimevlatlarim ben özel alıyorum 12.haftaya kadar shefolplus folik asit kullandım, sonrasında Ocean demir kapsül Regenesis Max kullanıyorum,memnunum, 2 hafta sonra falan da Ocean magnezyum alacağım şuan 27 haftalığım
Birsen15 canimevlatlarim bende demir ilacı kullanıyorum ama benim çok düşün olduğu için ayından önce başladım d vitamini kullanıyorum imom folik asit kullanıyorum birde kramplarım erken başladığı için magnezyuma da erken başladım 17+4 şuan
Smyye1B canimevlatlarim Ben de özel vitamin kullanıyorum devletin karşıladıkları beni rahatsız ediyor magnezyum hariç. Elenatal 2 Ocean microfer C vitaminli Ocean D3K2 Magnorm
Leontiine canimevlatlarim gyne ferro beni mahvetti yuttuğum an kapsülü geri istifra ettim hep doktorum değiştirdi ilacı. Şimdi sidefer verdi damla şeklinde memnunum. Onun dışında Regenesis max Devit-3 kullanıyorum