SuEr_Tu1512 Busradoga 26+4 haftalığım. Baya uzun bir zamandır uzandığımda, oturduğumda çok hareketli 🥲
Busradoga mrvbsr 2 hafta öncesinde daha uzun hareketler ediyordu şimdi ise kısaldı anlık dokunuyor bırakıyor azalma oldu acaba normal mi :)
mrvbsr @Busradoga önceki gün kontrolüm vardı doktorum bana bu haftalardan sonra hareketleri biraz azalabilir tedirgin olmayın demişti. Bunun sebebi de alanının zamanla daralmasından kaynaklıymış ☺️
Busradoga mrvbsr sanırım onla alakalı hareket ediyor yine ama mesela art arda sürekli hareket etmiyor daha az hareketler bırakıyor :)
sraleyna Busradoga o kadar çok hareket ediyor ki rahatsız ediyor gece uyanıyorum bazen hangisi normal veya ikisi de mi olağan acaba kasılıp kalıyor bazen sağdan soldan vuruyor :( 26+4 ben de
minismom Busradoga 26+5 iz yattıgım zaman, yemeklerden sonra, tatlıdan sonra kıpır kıpır hele ablası ona seslendimi 😊 bi kac gundur sabahları onun kıpırtısına uyanıyorum
annesininincitanesi Busradoga 26+6 yız hareketler git gide daha şiddetli hissediliyo ama sayısı azalıyor tabi alan küçülüyor bebek büyüyor 🥰♥️
mrvbsr @Busradoga hiç kendinizi strese sokmayın illa çok hareketli olmak zorunda değil ki bebişinizin keyfi gayet yerinde bence😍