Ddm28 Allah razı çok teşekkür ederim kaderin önüne geçilmez Allah ol der ve biz onu yaşarız böyle olması gerekiyormuş orda olmazdı başka yerde başka bi kaza olabilirdi belki Allah başka bi felaketi önledi hiç bilemem ama dünyalık olarak hiç bir şeye hazır değilmiş bunu anladım. Ellerimle ilmek ilmek valizi hazırladım kilosu düşük diye kuruyemişini bile valize koydum her sabah kahvaltıda cevizini yesin dedim. Bi küçük çanta ilaç hazırladım pişik kremi düşerse diye yara kremi koydum üstüne teker teker isimlerini ne işe yaradığını etiketledim olur ya çocuk bir şey olursa dedim ishal olursa kusarsa diye ilaçlarını koydum sinek ısırırsa diye sinek ilacını koydum olursa ısırdı diyelim kaşıntı kremini yara bandını koydum tüm kıyafetlerini organizerle ayırdım valizde hepsinin üstüne ne nerde etiketledim yazdım. Ama tek bir şeyi düşünemedim Allah’ın dediği olur ben bu kadar önlem alırken her şeyi ince ince düşündüğümü sanırken farklı yerden bela geldi. Buna da şükür şu an iyi gülüyor hala yoğun bakımda ama değerleri normal seviyeye gelmiş kontrol amaçlı oksijen vermeye devam ediyorlar sabah röntgen çekeceklermiş