Efnanhira sizdenbiriyim valla bende sabah yaptım negatif çıktı 2. Günü reglinin daha gelmedi bekliyorum erken olurum ama geç olmam.pcos oldum halde duzenlidir reglm ama başka sebepler de olabilir diyorum şimdi geç yumurtlama hava stres
yarensl Efnanhira ben 10 gün gecikme ile öğrendim hamile olduğumu ve testte çizgi silikti biraz daha bekle 🌸
Efnanhira yarensl gerçekten mi inşallah bakalım bekliyorum zaten elimden bir şey gelmiyor daha 1 gün geciktim 2. Günü reglinin belkide geç yumurtlama oldu
yarensl Efnanhira evet benimde geç döllenme sat 15 nisandı doktorum 29 nisana çekti umudunu kaybetme inşallah güzel haberler alırsın
Efnanhira yarensl teşekkür ederim akıntım fazla şeffafti beyaz akıntıya dönmüş regl mi olacam acaba ilk gebeliğim de hiç rengine dikkat etmedim sadece yoğundu baya onu hatırlıyorum
Busyusad Efnanhira canım silik çizgi gördüm inşallah vardır hayırlısı olsun hakkında benimde son testime bakarmısın benimde kaset test böyle silik şimdi kan vermeye geldim inşallah benimde vardır dua edin nolur
Busyusad Efnanhira canım silik çizgi gördüm inşallah vardır hayırlısı olsun hakkında benimde son testime bakarmısın benimde kaset test böyle silik şimdi kan vermeye geldim inşallah benimde vardır dua edin nolur
Busyusad Efnanhira yaa yeni gördüm Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hamile duası kabul olur banada dua edin nolur kan verdim bugün inşallah benimde pozitif çokarda bende buraya haber verrim hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻