Biyiklikedi Anneoldum2 Neden bilmiyorum, İnci Sare diye geçti içimden. Sare ismi bu aralar çok hoşuma gidiyor. Çok yakınım koymasaydı bende düşünüyordum. Bende Zeynep’in yanına arıyorum isim. İlk kızımın ismi Gülce.
Deletedmom_297 Anneoldum2 inci dedim ama çok koyan var açelya da güzel değil bence ikisindende vageçin inci belediye dağıtmış gibi herkeste var
Daisyy000 Anneoldum2 Yani Açelya guzel bir isim ama güzel bulan kadar güzel bulmayanda olur. İnci’yi genelde herkes begenir 🤭
Deletedmom_297 Anneoldum2 elbette içinize sineni koyun ben sadece yılın popüler isimlerini beğenmiyorum yani herkeste olan ismi çok beğensemde soğuyorum benim cinsiyet belli değil ama kız olursa KAYLA düşünüyorum anlamıda allahın hediyesi elbette tercih sizin karar sizin
Serde55 Deletedmom_297 Kayla öyle bir anlama sahip değil. Anlamı ve kökeni muamma isimlerden biri. Kadının kafasını niye karıştırıyorsun ki. Onun düşündüğü iki isim de güzel. Kayla gibi uydurulmuş isimlerden değil
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Anneoldum2 aslında inci çok zarif ama çok koyuldu son dönemde eğer sorun değil benim içn diyorsanız koyun. Açelya da güzel bir isim aslında ama söylerken bana biraz zor geliyor. Yorumlarım bunlar benim😅
Aysunays Anneoldum2 İnci halamın ismi kendisi de isminin bu kadar popüler olmasına şaşırıyor😀 Ama çok özel bir isim zarif ve anlamlı💫