Ajaokapaalal 7+2 deyim kahverengi akıntı geliyordu doktorum normal dedi şimdi de adet kanı gibi kanamam geliyor ama ağrı veya pıhtı yok daha önce yaşayan oldu mu korkuyorum doktor randevum pazartesi acile girsem ilgilenmiyorlar
minikbaby20 Ajaokapaalal aynısı yaşadım düşük tehlikesi dedi doktor ilaç verdi kullanıyorum bence gidin en azından öyle bir durum varsa iğne yaparlar ve ilaç verirler
selmaorm Ne kadar erken kontrol olursa o kadar iyi bulunduğunuz yerde nöbetçi kadın doğum varsa mutlaka gözükün
Nuriay Ajaokapaalal iki 3 gün önce bendede lekelenme oldu artmaya devam etdi fitil kullanıyordum ama ekstra iğne de yazdı kullanınca geçti
Deletedmom_297 Ajaokapaalal kesilmesi demek sorunun geçtiği demek değil ki bebek sizin sağlık sizin ama gitmeniz gerekiyor diğer türlü cesaretinize hayran kaldım
Srteacher Ajaokapaalal iki gün önce ben de yaşadım yoğun kanama bebekte veya kesede bir sorun görülmedi sorun olduğunda genelde yoğun ağrı eşlik ediyormuş içinizi ferah tutun sizinde birşey yoktur umarım doktora gidin hemen
Ajaokapaalal Deletedmom_297 acil doktor boş gebelik dediği için ve almak istediği için şu an da acile gitmiyorum . Kendi özel doktorum gördü çocuğu .
aksoysema İlk gebeliğimde benimde olmuşdu yerleşme kanaması demişdi doktorum hap verdi hap kullandım düşük riski olmasın tutunabilmesi için acile değil kendi doktorunuzla iletişime geçin inş korkulacak bişey yoktur cnm