Öncelikli olarak rabbim herkese acısız sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin çocuklarınızı kucağınıza sağlıkla alın. 39+6 doğum yaptim. Cumartesi günü 4 saat yürüdüm pazar günü evimi temizledim . Genel.okarak her gün hurma yedim bol bol ve ılık duş aldım. Pazar günü 17.00gibi ilk kahverengi gibi hafif bir lekem oldu kimseye haber vermeden beklemeye geçtim tekrar akşam 8 gbi yine geldi ılık duş aldım ve 12gibi rengi pembeye dönüşmeye başladı. Doktoruma msj attım durumu anlattım sabah 9da hemen gel dedi. Eşim gece gidelim dedi istemedim. Sabah 5e doğru ağrılarım sıklaşmaya başladı kasıklarımdan itibaren kalçaya vurdu. Yavaş yavaş yürüdüm evde çay demledim içtim doğuma alırlar diye aç kalmiyim midem bulanır düşüncesi ile peynir ekmek yedim iyi ki yemisim 😀😀 çünkü su bile vermiyorlar doğum olacağı için. 9.30da yatısim yapıldı 10da sancı odasına aldılar ilk muayene yapıldı 8cm açıklık oluşmuş ebe çok iyi dedi suyum patlamıştı burda hastanede patlattılar suyumu ve onun üzerinde 2saat sürmeden 2cm daha acilman oldu ama o iki saatlik süreç çok zordu anneme sarıldım duvara tutundum. 12de doğumhaneye aldılar ikinmami istedi ebe ama ben çatal üzerinde ikinmami yapamadm çok bağırdım aşağı indim comeldim osekilde ilk ikinmalari yaptım sancı hafifleyince çatala çıkıp çocuğun başını kontrol ettiler. En son anda artık çatala alıp doktorum geldi oan canımı aldılar sanki bütün hastaneyi inletmisim. Eşim dışarıdan sesimi duyunca dayanamis ağlamış gitmiş . Çocuğum kilolu olduğu için çok fazla bağırdım ve yırtılma oldu. 13.17de kızım 4kilo 105gr olarak dünyaya geldi. Ve çıktı an bütün dünyam rahatladı hafifledim. Hemen kucağıma verdiler sicacikti. Şimdi birlikte yanyana yatıyoruz sağlıklı sıhhatli çok şükür. Rabbim hepimize kolay doğum versin. Ama ilk etap sancini evde çekim ılık duş alın evde yatın kalkin hastane sıkıntılı oluyor. Aynı anda yatış yaptığım bir hamile bayan vardı 15saat hastanede ağrı çekti gece aldılar doğuma çok yorucu devamlı ebeler muayene ediyor canı acıyor insanın kolaau doğumlariniz olsun hepimizin anneler 💞💞😘😘😘