Mavimsimavi Mervekaram22 ya ben ilaç içecem diye hadi gidip alayom bakayım dedim ne olur ne olmaz Allah bi gördüm anında kırmızı sonra dedim galiba idrara fazla batırdım ama durdukça bariz belli
Nur_58 Noldu bu abla testi yaptı mı sonrasında karar değişikliği yapıp ? Yorumları çok okuyamadım Anasını satayım hiç derdimiz yok gibi bide bunun merakı sardı ahahaha😂😂😂
Mervekaram22 Nur_58 kuzum devlet meselesi gibi birşey oldu o değil de niye bu kadar merak sardı beni bilmiyorum 😂😂
Mervekaram22 Post sahibi umarım güzel haberler alırsın biz artık yokuz ama yarın meraktan yine bakacağım inşallah 🤲🏻Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
neeesem Mervekaram22 inan arkadaşlar kimsem yok olursa ilk size paylaşacağım çünkü bura benim evim gibi oldu kimsem yok hamileysem ilk sizle paylaşacağım
Nur_58 Melekumayy la havleeee 🤦🏻♀️ delireceğimmm oturdum onun hamile olup olmadığını bekliyorum 😂😂😂😂
Mavimsimavi Melekumayy hadi desem biz görmek için görüyoruz onca insan kör değildir herhalde bariz burdayım diyor 😂
Nur_58 Mervekaram22 valla bende bilmiyorum sanki bebek olsa bana bi faydası var hahah😂😂 ama umarım güzel haberler alır şaka bi yana harbi merak ediyorum afdgsjsgjsjs