kedili1anne Kızlar iyi akşamlar, sezaryen göbekleriniz ne zaman gitti 3 hafta oldu sanki 6 aylığım Zamanla gider mi
Sedefkitir kedili1anne benimki de doğumdan sonra kalmadı zaten 42 43 arası kilom 54 le iki çocuğuma sezeryan dpgum yaptım suan 3. Ye hamileyim bende
fatmaanuurr22 kedili1anne aynı durumdayız 36 gün oldu hâlâ göbek var çok moralim bozuluyor kot pantolonlarimi giymek istiyorum artık 🥲
Salihanurrr kedili1anne zamanla gidecek inşallah şişlikler ödemler tamamen gittikten sonra fazlada kilonuzu verdikten sonra gider
kedili1anne Daisyy000 Seninde mi zor gitti balım İnşallah gider Pantolon bile alamadım olmaz diye :((
kedili1anne fatmaanuurr22 En çok kot giymek hayalimdi Şimdi pantolon alamıyorum bile göbek kalır mı gider mi diye :(
Sedefkitir kedili1anne benim normalde de kilom yok canım doğumdan çıktığımda direk 10 kilom gidiyo aynı normalde olduğum güncel kiloya düşüyorum çok minik sarkık gibi duruyo göbeğim oda gün geçtikçe eski haline dönüyo
busra05_ kedili1anne kedili1anne zamanla gider bence canım bende ilk sezeryan suan 68. Gunum ufak regl göbegi kadar kaldı kilom 56/57 suan doğumda 71dim ama sizinde bence zamanla gıder
Mry2020 kedili1anne ilk doğumumda bir yıla eski kilomun da altına düşmüştüm göbeğim hafif vardı. Şimdi 38 gün oldu 6 kilo fazlam var göbeğim de hala duruyor ve hem şiş hem sarkık alt tarafı korse de uzun süre takamıyorum ama 4-5 aya epey gideceğini biliyorum