Fspgmb Epilasyon harici tüylerini azaltabilen oldumu herhangi bir yağ ile veya epilasyon aleti alıp yapmak mı mantıklı yoksa direk gidip yaptırmak mı sizce? Epilasyon aleti kullanıpta memnun olan tüylerinden kurtulan varmı
2bebelianne Fspgmb güvenilir bir merkezde ya da dermatologla yaptırırsanız faydası olur tabi hamile değilseniz ama güvenilir bir merkez yoksa kendiniz iyi bir makina alın yapın bence
ctctct Fspgmb tam aldım deniyordum evde 2. ayda hamile kaldım ara verdim 🫠 ama sanki iyi gidiyor gibiydi birde evde yapabilmek büyük kolaylık
Pink29 Fspgmb ben hamıle kalmadan önce Philips lumea kullanıyordum çok memnundum hamıle kaldım bıraktım ama aşırı memnundum
nilsumm Fspgmb Bende evde epilasyon aleti alıp yapmak istiyorum acaba burda kullanan varsa hangi markayı kullanıyosunuz?
Fspgmb nilsumm riomi, kiwi, hoppo ve phlips markaları en çok tercih edilen ama tabi kullanımı nasıl memnun olan varsa burdan bilgi ediniriz güzel olur. Phlips biraz pahalı 10 bin üstü diğer 3 marka daha iyi gibi en azından fiyat olarak
kocamaduru Fspgmb bende şeyi merak ediyorum hamileyken sadece dizaltına yapsak epilasyon olmaz mı acaba
Fspgmb kocamaduru valla bana kalırsa diz altı bacağa yapılır gibi geliyor ama tabiki doktora bi danışmak lazım. Bide hamilelikte hormonlardan dolayı Epilasyon tercih edilmiyor çünkü kıllar tekrar çıkarmış işe yaramaz diyolar
kocamaduru Fspgmb bende zaten hormon bozukluğu var maksat hamileyken doğuma kadar biraz geç bile çıksa kar benim için diye düşünüyorum ağdayla uğraşmak zor doktora sorayım unutmazsam
Fspgmb kocamaduru ağda zor olur valla bende bacak ve bikini bölgesini jiletle alıyorum valla ağdaya dayanamadığım için. Doğumdan sonrada lazer cihazı almayı düşünüyorum inşallah zaten o zaman jilet kullanıyosun eğer sende cihaz almayı düşünüyosan jiletle yap doğumdan sonra cihazla da azaltırsın
kocamaduru Fspgmb ay yok jiletten nefret ikidebir çıkıyor batıyor ve karartıyor yapabildiğim kadar yapıcsm son aylar artık kuaför🥲
nazli_sn Fspgmb ben braun kullanıyorum kaç ayda bir atış yapıyorum kıllarım hiç yok tabi daha öncesinde lazerede gittim
Fspgmb nazli_sn lazere gittiğinizdede baya azalmışmıydı tüyleriniz bide braunu genital e kullanabılıyomuyuz