Asortikhanim Bebegimle_00 vera enerjisi çok düşük bir isim analiz yaptırdım kızıma sakın vera şifa hifa koymayın demişti çok düşük yıldızları
Ahsen21 Annelikyolundabiri genelde hep ikinci isim kullanılıyor o yüzden iki ismi saçma buluyorum diyor yeni nesil isimleride hiç sevmiyor ama ben nisanlandigimdan beri kafama taktım kızım olursa kesin Ahsen Lina başka türlüsü olamaz😅
Annelikyolundabiri Ahsen21 ben de yeni nesil isim sevmiyorum 😅 anlamlı, kulağa hoş gelen, klasik ama eski olmayan isimleri seviyorum. Ya Ahsen duru ya da ahsen ipek koyacağım kararsızım 🙃
Annelikyolundabiri Cileklipizza eda adında çok tanıdığım var ve hepsi problemli insanlar 😅 gülce de kuzenimin kızının adı 🤭
Ahsen21 2melekannesi_ ben nisanlıykende kızım olursa Ahsen Lina koyucam demiştim ona Ahsen tamamda Lina nedir diyor sinirlerimi bozuyor iki isim sevmiyorum diyor Meryem ismini çok seviyor dün Meryem ahsen koylaim dedim gene reddetti deli edecek beni ille tek isim olsun diyor 😣
2melekannesi_ Ahsen21 🫢🫢 soyadınız uzun mu ondan mı istemiyor acaba belki doğuma kadar değişir fikri🥲
Azizer Annelikyolundabiri bence sadce Ahsen koy ikinci isimde kimse seslenmeyecek Ahsen tek başına çok güzel