olivia77 Nevagibi normalde ağrısız mı geçiyo adet dönemlerin başka herhangi bir belirti yaşıyomuydun göğüs hassasiyeti falan
Nevagibi olivia77 yok normalde adet başlamadan önce ve 2. Güne kadar ağrılı geçer sonra düzelirdi, bunda nerdeyse ağrısız geçiyor . Hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım hayatım boyunca 😁
olivia77 Nevagibi aynı benim de öyle 2 gün ağrıdan mahvolurum ama şuan ağrın olmaması da tuhaf o zaman. Hala devam ediyomu kanaman
Nevagibi diesa_6 aman sende erken adet olmayasın pazartesi benimde lekelenme oldu ama ilişki sonrasıydı, perşembe adet oldum :(
diesa_6 Nevagibi valla benim de lekelenme devam ediyor:( normalde bat 21 ağustos heralde ben de erken adet olucam bu ay niye böyle olduk yaa
olivia77 Akşamüstü çok tuhaf oldum bende ya soğuk soğuk terledim midem çok bulandı bayılcak gibi hissettim kendimi hani tansiyon düşmesi gibi niye öyle oldu anlamadım da şuan bile midem alt üst halde. Midemi falan mı üşüttüm acaba soğuk sulardan
Nevagibi olivia77 belki stresten de olabilir bu gebeliğe çok kafamızı takıyoruz vücut sinyal veriyordur yapma diye :(
Nevagibi olivia77 dinlen biraz sakinleştirici çay falan iç bide uygulamaya pek girme sanki burasıda bizi kötü etkiliyor gibi ya belki ara veririm buraya:(
olivia77 Nevagibi dimi ya artık elim istemsizce gidiyo uygulamaya öyle bi etkiliyo ki insanı. Neyse biraz dinlenelim o halde
Nevagibi olivia77 bende öyle hele burayı ilk keşfettimde hiç çıkmıyordum deliye dönüyor insan adetim bitsin sileyim uygulamayı, ovülasyon da yapmicam bide böyle denicem bakalım