btl194 erikarpuz ben de kızımda sol da hissettim şimdi yine solda hissettim acaba hurefeler doğru mu diye merak ettim kızlar solda diye söylemler var da
isimsiz12 btl194 sağda hissettim ama cinsiyeti belli değil henuz kontrole gittiğimizde ogrenicez daha doğrusu ogrenmicez cinsiyet partisi yapıcaz kendi aramızda o zaman inşallah umarım Hayırlısı ve sağlıklısıyla kızım olsun lütfen 🥹💖
btl194 isimsiz12 sağlıkla gelsin 🥰 kaç haftalık oldunuz acaba ben 10 gündür sağ tarafta doluluk hissettim ve dün sabah uyandım ki bir yumurta gibi kastı kendini öylece göründü gözüme 13+4 haftalık oldum
tahamommy Kızlar rahim herkeste aynı yerde değil mi ya nası sağda solda hissediyorsunuz bu işi ben anlamıyorum bi 😅😅
tahamommy btl194 yumruk kadar bişey zaten rahim iyi hissedebilen varsa bebişi helal olsun 😅 ama bence rahimdeki doluluğu hissediyor herkes yada yumurtalık olabilir bahsettikleri şey 🤷🏻♀️
btl194 tahamommy bebekle birlikte buyur ya rahim yumruklugu kalmaz yani bebek bir yumruk gibi hissettiriyor kendini