iremzeyneep Kızlaar selaaam. Dün 2 test yapıp pozitif çıkınca gidip kan verdim 80.5 çıktı pozitif sanırım🥹 betası böyle olup yükselen var mı aramızdaaaaa? Regli tarihime de 2 gün var henüz
sedakyhn iremzeyneep hayırlı.olsun 1 hafta sonra tekrar kan tahlili verin ben 11.6 ile öğrenmiştim şuan 37 haftalığız 😊
iremzeyneep sedakyhn yaa bana umut oldunuz çok teşekkür ederim. 2 günde 1 vermem gerektiği söylendi, pazartesi tekrar kan vereceğim dua ederseniz çok çok sevinirimmm🥰
iremzeyneep Mihrasina_ bende pazartesi günü kan vereceğim tekrardan dua ederseniz çok sevinirim. O dönemde dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu
Mihrasina_ iremzeyneep ağır kaldırma çok iş yapma demişlerdi bana bende öyle yapıyorum hala çok yeni olduğu için ara ara regl ağrısı gibi ağrı gelip gitti 1 hafta boyunca tutunmada oluyormuş çyle ağrı tatlı ağrılar yani korkmayın olursa yerleşiyordur :)
iremzeyneep pnar-06 çok teşekkür ederimm evet pazartesi tekrar kan vereceğim dua ederseniz çok mutlu olurum. Bu dönemde dikkat etmem gereken bir şey var mı
iremzeyneep Mihrasina_ evet batmalar oluyor karnımda ve kasığımda. Neredeyse aynı dönemde hamile kalmışıııız🥰 Keseyi görene kadar beta takibine devam edecek misiniz
pnar-06 iremzeyneep Dualarım seninle🥰stres yapmamaya çalış düşük riskine karşı hareketlerine dikkat et canım
irembng iremzeyneep ben de 82 ile öğrendim iki günde bir kan verdim iki günde bir ikiye katladı değerler sonra 1000 i geçince kese görünüyor zaten
gokce261_ irembng Ben de 6 haftalığım ve sadece kese göründü Çarşamba günü doktora gittim ama değerim çok yüksek 49330 beta ayın 9 unda gideceğiz tekrar
ruhefza1207 iremzeyneep benim adetimede 2gün var test verdim 45 çıktı artış önemli gayet güzel değerler bence
iremzeyneep ruhefza1207 bencede öyle sağlıkla artsın değerlerimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunnn❤️❤️
Rose_07 iremzeyneep benimde 3 gün var. Beta verdim 74.48 çıktı. Şimdi yine vereceğim bakalım artmış mı?
Deletedmom_297 iremzeyneep benim ilk 86 geldi ertesi gün 156 en son yaptırdığımda 5200 çok şükür kalp atılı aldık önemli olan artış