Damla_111 Kızlar 17 haftalık hamileyim eşimle mutfaktaydım birden hızlıca arkasını döndü ben arkasındaydım dirseği karnıma çarptı bişe olmuş mudur çok korkuyorum
Bumah Damla_111 endişelenme olmamıştır biz uyurken eşim direk karnıma vurmuştu onun uykusu biraz ağırdır 20 lerdeydım Allaha şükür bişey olmadı bebeğin hareketine bak takip et hareketi
Naz3080 Damla_111 bişe olmamıştır canım korkma o zaten su dolu kesenin içinde. Su o darbeyi yumuşatıyor
Nur124 Damla_111 birşey olmamıştır insAllah canım derinin kaç kat altında suyun içinde Rabbim koruyor onları
Busraa3542 Damla_111 hareket hissediyor muydun bebegının onceden hıssetmedıysen hıc bı hastaneye gıt ıcın rahat etsın ama bence olmamıştır bısey
tugba-yusra Damla_111 bence bi hastaneye git kontrol etsinler aynısı benimde başıma gelmişti kontrol amaçlı 24 saat hastanede yatmıştım
Bumah Damla_111 endişelenme bişey olmaz farklı bişey hissedersen eğer git hastaneye ama ağrı psikolojik diye düşünüyorum
Selenyildiz içini ferah tut çiçeğim, o kaç kat koruma altında ekstra bir de suyu var onu koruyor küçük darbelerden etkilenme olasılığı düşük☺️ama için rahat etmiyorsa bir doktora görün istersen❤️