Ajaokapaalal Hanımlar idrarını yaptıktan sonra kahverengi akıntısı gelen var mı 7 haftalığım bu Arada korkmalı mıyım pazartesi randevum var .
asil15 Ajaokapaalal beyaz akinti dışında gelen hersey pek normal karsilanmiyor canm ama yinede korkma bende 4 5 kez yaşadım fitil kullanıyorum akışkan ve kırmızı olmadığı sürece doktor korkma demisti ama sen yinede tedbiren doktora git
Yakamoz20 Ajaokapaalal benim oldu her gittiğimde bebek iyi kese etrafında kanama alanı yok ama yinede progestan verdi onu kullandım kesildi arada yine oluyor yine kullanıyorum kesiliyor ama siz yine doktora gidin herkesin bir değil
breeze06 Merhaba yerleşme kanaması da olabilir, ben şuan poliple uğraşıyorum rahim ağzı da varmış. Onun kanaması oluyor. Mutlaka alttan gözle muayene etmeleri gerekiyor
Zelis_ozdrgn Ajaokapaalal yerleşme kanamasıdır canım korkma hastaneye gidince doktora söyle yinede inşallah bi sıkıntı yoktur
gunaic bende kırmızı renkde akıntı geliyo 5gün devmalı geldi düşük ehtimali ola bilirmi yoxsa normalmi?
Ajaokapaalal gunaic şu an da bende de başladı 7+2 bende adet kanaması gibi başladı ağrı yok pıhtı yok ama kan var . Siz acile gittiniz mi bekliyor musunuz peki
symdkci ozgesbaby_ ben bugün bebeğin kalp atışını alttan muayenede duydum çok sevindim, karından görünmeyince alttan bakabiliriz dedi doktor. Sonra da vicdan azabı hissettim acaba zarar verir mi diye o yüzden sordum size de aslında