edabolukbasi3- ben en son kontrole 27 haftalıkken gittim , doktoruma ne zaman kontrole geleyim dedim 4 hafta sonra dedi oda ayın on sekizine denk geliyor 31 haftalık oluyorum nst ye alırlar mı yoksa 32 de mi gel derler
mrp2023 edabolukbasi3- şehir hastanesi 32 de başlıyor nst ye özele 33+3 te gittim gerek duymadı 2 hafta sonra nst çekeriz dedi 35+3 olmuş oluyorum
Anneoldum2 edabolukbasi3- ben 31 deyken gittim sancı var mı diye sordu yok dedim almamıştı 32 den sonra alırlar
hhaziran edabolukbasi3- ilk hamileliğimde 34. Haftada girmiştim. De de 34 te girecektim ama şikayetlerim artınca 32. Hafta kontrolünde nst istedi doktorum, aynı günde yatışım olmuştu 🥲
Baharkle edabolukbasi3- şimdilik yok çok şükür o zaman 34de gidince bakarlar ,sizin nasıl gidiyor hamileleik
edabolukbasi3- Baharkle ağırlaştım iyice penguene benziyom skdkscksk sıcaklar bi yandan 3 yaş bebesi bi yandan 🥲
NoName_ edabolukbasi3- benm bebiş ilk defa o zaman baş geliş olmuştu belki ondan 31de aldılar gittiğim hastanede 32den sonra diye biliyordum bende
edabolukbasi3- mrp2023 Zehra6818 NoName_ Anneoldum2 anladım kızlar sağolun hastaneye göre değişiyor demek ki gidince görürüz artık 😊 hhaziran
hhaziran edabolukbasi3- ilk hamileliğimde 34. Haftada girmiştim. De de 34 te girecektim ama şikayetlerim artınca 32. Hafta kontrolünde nst istedi doktorum, aynı günde yatışım olmuştu 🥲