kayamommyy Hamilelikte kuru fasulye yedinizmi ? Sizce bebeğe zarar verirmi bir uzaktan yakınım emzirme sürecinde yediği için bebeğini kaybetti ondan etkisimdeym
Tazeanne2016 kayamommyy kuru fasülyeden emzirirken kaybettiğini sanmıyorum ilk defa duydum, başka bir komplikasyon gelişmiştir , hamilelikte de yenir gaz yaparsa size yapar o da en fazla 2 gün
minismom kayamommyy nasıl yani emzirme surecinde kuru fasulye yedi ve bebeginimi kaybetti ? doktorlarmı oyle soyledi
Talentedmom kayamommyy tabiki yiyebilirsin emzirme döneminde sadece gaz yapar ölm sebebi değildir başka sebepler de tetiklemiştir
kayamommyy suprizbebis eminsin değil mi canım sen yedin mi korkuyorum ya onun için ??bir de ben fasulyeleri bugünden isladim bugün pişireceğim düdüklüde içine kimyon da atacağım
Ayseguls_baby suprizbebis aynen canım sadece 2 gün suda bekletip 3. Gün pişir dedi dün yedim gerçekten gaz yapmadı
kayamommyy minismom yani söylediğim kişi baya eski zaman kadını yaşlı hastane falan olmadığı için bilinmiyo ama o öyle söyledi
Mrsz Onun kurufasülye ile alakası yoktur canım zehirlendi dışarıdan aldı konserve vs falan mıydı baklagil gebelikte de çok faydalı kayamommyy
halitefe kayamommyy ya saçmalamayın Allah aşkına emzirirken fasulye yedi diye bebek mi kaybedilir insanları burda panikleteceksiniz yalan yanlış başka bir sebebi vardır kaldı ki hamileykende yenir biraz araştırsanız zaten faydaları saymakla bitmez
kayamommyy anneolmakneguzel_ dediğim gibi bana bunu söyleyem yaşlı bir kadın ve eskiden hastaneler olmadığı için bilinmiyo öyle düşünülüyo
Daisyy000 kayamommyy Hayır tabiki yiyebilirsiniz. Bebeğini kuru fasulye yediği için kaybettiğini düşünmüyorum.
Ayseguls_baby Kızlar doktorum gaz yapmaması için 2 gün suda beklet 3. Gün pişir dedi öyle yaptım dün gerçekten gaz olmadı. Kimyon attım bir de içine
kayamommyy dilaradoyan kadın yaşlı olduğu için söyledi bende bilmiyorum malum eskiden hastanleler falan yokmuş
halitefe kayamommyy böyle siz her duyduğunuza inanırsanız yani akla mantığa yatmayan şeyler hepsini geçtim Google yazsanız o bile ne zararlı ne zararsız size cevap verir