zgrRabiaztrk 30+ 5 teym bu zamana kadar 13 - 14 kilo aldım hamileliğim boyunca almam gereken ideal kilo sanırım ama daha 8 9 haftam var 😐😐 sizler kaç kilo aldınız bayanlar ??
elifincennetkusu zgrRabiaztrk ben daha 16+6 haftalık hamişim🌸🍼 Bi alıp bi verdim 53le başladım bi ara çok yedim 57 oldum sonra 54 e düştüm bi ara yine alıp 57 oldum şuanda 52 ye düştüm yine😐😯 İnşallah fazla kilo almam ya bi de onları doğumdan sonra verip sonra tekrar çok yemekten alma durumu var 😟
Duru03 zgrRabiaztrk ben şuan 33 haftalığım ilk başlarda çok kilo aldım 10 kilo ama yaklaşık bir bir buçuk aydır sabit 10da kaldım
Elifozen İdeal kilo ne kadardır hiçbir fikrim Yok ama 26+0 daha 1 kilo aldım bundan sonra alırım herhalde 😌😊
zgrRabiaztrk KbraGndz aynen bende öyleydim ama şimdi yiyemiyorum herşeyi gebeliğe bağlı şeker çıktıgından dolayı ☹
Rabiaphlvn Ideal kilo her ay 1 kilo aldigimizi dusunursek 9 kilo ama 12 kiloya kadar alinan kilonun saglikli oldugunu soyluyor doktorlar 😊
Simgek İdeal kilo boy ve hamilelik öncesi kilona göre değişir. Ben de planladığımdan çok fazla aldım 🙁
Dephnne 13.haftamdayim 6 kilo aldim duzenli yuruyusumu yapiyorm yediklerime dikkat ediyorum ama doymuyorum. Birde tuvalete cikamiyorum ondan dolayida kilo aliyormusum.
zgrRabiaztrk Dephnne evdede biraz bareketli olmamız gerekiyormuş çok içmeliymişiz bide bazen istemsiz bile kilo alıyor hamileler ya ondan çok rahatsızım 😐
Duru03 zgrRabiaztrk hamile kalmadan öncede şuanda da yememde bi değişme yok yani isteyerek yaptığım bişi değil beslenmem gayet normal
elifincennetkusu zgrRabiaztrk ben cok fazla kustum mide bulantısından ama aynı zamanda cok da yedim o yüzden bi aldım bi verdim
Glsmumul 23.haftaya giricez yarın 53 le başladım 57 kilodayim şuan. Son aya kadar ne oluruz allah kerim 😀