Eso1616 Kızlar 30+4 teyim ve idraeıöı yaptıktan bes dakika sonra bir seylerin aktığını hissettim tuvalete gittigimde kokusuz sıvı vardı ic camasırımda.Doktoruma söyledim mesanenen baskıdan olabilir dedi.Ama amniyon sıvısı degildir dimi yaşayan var mı
Esraa00 Eso1616 ben onu başından beri yaşadım Enfeksiyon yoktu suyum geliyor sanmıştım sürekli Baştan sona öyle oldu yani benimde sorun olmadı hala da neden geldiğini anlamadım 😄
NoName_ Eso1616 benimde idrardan sonra çamaşırıma akıntı geliyor ama akıntı olduğunda eminim ya süt beyazı geliyor su gibi ya da biraz yoğun yine beyaz akıntı
Talentedmom Eso1616 illa foşur foşur gelmez su benim mesela kendiliğinden bitmişti hiç anlamamıştım bazen hiç anlaşılmıyor doktorun kontrolde söyler zaten su durumunu
Ceku256 Eso1616 bende de oluyor bugün kontrolüm vardı bebeğin suyunda bir problem yok. Galiba ayağa kalkınca idrar kaçıyor
Esraa00 Eso1616 korkma korkma Ben her gittiğimde özellikle suyum nasıl diye soruyordum Enfeksiyon da çıkmamıştı üzerine düşmedim sonra Sende gidince sor
Eso1616 NoName_ ya iste akıntı degildi bildigin su gibiydi ama amniyon sıvısı nasıl onu da bilmiyorum tabi
mellly Eso1616 bende 32. haftada yaşadım bunu gittim test yaptılar su sızması var mı diye su değilmiş vajinada bakteri üremiş o yüzden akıyormuş